PDA

View Full Version : Game won't play



c&c
28-02-2008, 05:38 PM
Hi!
Can anyone help? I cannot play RA2, it installs fine but only plays for the first time. When I want to play it the next day it just wont start - shows the red alert 2 screen and freezes, the game itself wont start. I have tried uploading the game which corrected the problem again for the first game play but wouldn't let me play the next time. I also updated my videocard drivers - nothing changed. I have Win XP and DirectX 9 and the C&C collection which includes 5 games. Today I uninstalled the game and reinstalled but now it wont even let me play for the first time anymore! I tried again but got the same result. This is very frustrating! Please help!

chickendippers
29-02-2008, 10:36 AM
Hi C&C :)

Try this: http://www.cncworld.org/?page=features/tutorials/tdhang

c&c
29-02-2008, 02:24 PM
Hi!

Tried but it didn't change anything.

chickendippers
29-02-2008, 06:30 PM
OK, try the suggestions in this thread: http://forums.electronicarts.co.uk/command-conquer-past-games/284289-common-problems-tfd-updated-08-10-2007-a.html

c&c
06-03-2008, 10:03 AM
Thanks!
I tried this Link Removed and it fixed my problems!
^_^