Results 1 to 9 of 9

Thread: ROTD Problem

  1. #1
    C&C Dumper Kyon's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hinoede Park
    Posts
    59
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default ROTD Problem

    i installed TS/FS from westwood page for my brother not cd version
    and downloaded ROTD last version from moddb and tried your modfix but i see an error Application Error (0x0000142) error code

  2. #2
    Dancing tanks
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    56
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Westwood page? Westwood Studios have been gone since 2003...they don't exist anymore...

    Electronic Arts Los Angeles (EALA) have been managing C&C since 2004/2005.

    As for problems with Return of the Dawn, ask for help on their forums. You will probably get more help there.

    You know when you have played too much C&C when you awnser everything with "affirmative" and "yes sir".

  3. #3
    C&C Dumper Kyon's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hinoede Park
    Posts
    59
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Sorry i meaned ea's classics page

  4. #4
    C&C Dumper Kyon's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hinoede Park
    Posts
    59
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    @ Nyerguds i tried your modfix but not fixed
    Could you help me ?

  5. #5
    Moderator Nyerguds's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Flanders (Belgium)
    Posts
    529
    Downloads
    0
    Uploads
    19

    Default

    I'll remake it in C++; Pascal isn't very reliable.

  6. #6
    C&C Dumper Kyon's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hinoede Park
    Posts
    59
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    but i saw this error in rotd exe . Not your modfix. I think rotd installation instructions not clear

  7. #7
    Moderator Nyerguds's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Flanders (Belgium)
    Posts
    529
    Downloads
    0
    Uploads
    19

    Default

    eh what? :S

    Sorry, but you'll have to post on the forum of ROTD on PPMSite.com for that. I've never heard of the exe giving such an error...

  8. #8
    C&C Dumper Kyon's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hinoede Park
    Posts
    59
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    i think reason is ea's tib sun version did you try with it ?
    if it's works maybe i am missing something
    i don't tried yet with your cd's because i am not in the home along 10 days

  9. #9
    Moderator Nyerguds's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Flanders (Belgium)
    Posts
    529
    Downloads
    0
    Uploads
    19

    Default

    The version shouldn't matter, since ROTD uses its own exe file. You have to use the patch on the ROTD exe, not the game.exe

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •